onsdag 5 augusti 2009

Svamp...

Zorro har nu fått lära sig den hårda vägen att man kan inte äta vad som helst. Förra onsdagen var vi hemma hos mamma och grillade med syster och Co. Inklusive mycket glada Molly (Schäfer/Rottweiler/Labrador). Hon tyckte nog att Zorro var en konstig prick som var så liten. Han gick ju nästan inte att leka med.
Zorro har ju en vana att stoppa allt i munnen och gärna äta det också. Vilket även hände då. Men efter ett tag var det en liten mage som sa ifrån att vissa saker bör man inte äta. Zorro hade ätit en svamp. Så det blev en halv familjepizza på gräsmattan och även två lass "andra hållet". Sedan var det någon som tyckte synd om sig själv och fick sitta hos husse och bli ompysslad. Mamma kom ut med lite mjölk till honom och sedan började det rätta till sig och när vi kom hem till Athena var det fullt ös igen. Slutet gott, allting gott!
Ja just det, Zorro har hittat sin favoritdryck. Coca-Cola...

2 kommentarer:

  1. Ja, det är precis samma här! Millan käkar på ALLT! Idag häll en flugsvamp på att åka med, men jag lyckades se det i sista sekunden, så den blev bara nosad på. Skönt att det gick bra till slut!

    Hm, coca-cola låter spännande! =) Då skulle nog Millan få energi-spatt, för det får hon ändå emellanåt. Nästan så man tror att hon käkar kaffebönor... ;-)

    Det äckligaste Mallan stoppat i munnen är nog ändå den padda som hon tog i vår källartrapp en mörk kväll... och tog med in på hallgolvet. ;-)

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jag googlade på vårdadministration och efter en massa klick hit och dit, hittade jag din blogg.
    Jag ska börja läsa vårdadministration på vuxenutbildningen i Halmstad, den 31 aug. Läste du här i Halmstad? Har du några bra tips och råd?

    Mvh Anna http://www.devine.blogg.se

    SvaraRadera