torsdag 23 juli 2009

Det blev...

...en liten Zorro. Han verkar trivas bra hos oss och gnäller ingenting på nätterna när han ska sova i sin bur. Skönt!

Athena var lite surtant den första kvällen och dagen efter men i tisdags kväll kom hon nog på att hon kunde ha lite kul med honom. Och han morskade upp sig så här blev ett riktigt hallaballo. De lekte konstant i över en timme och for runt på gräsmattan. Zorro blev lite sur när han inte hann med Athena och sprang och satte sig och morrade under solstolen. Men det tyckte Athena bara var ännu roligare så hon sprang runt solstolen och försökte driva ut honom.

De ligger gärna jämte varandra och vilar hos husse.

3 kommentarer:

  1. Roligt att höra att det fungerar med den nye familjemedlemmen.Zorro fanns det faktiskt en i förra kullen som hette också. Gå gärna in på Fnissis blog och hjälp till att hitta er valp och få rätt namn på rätt bild.På söndag flyttar sista valpen, då blir det tomt....det har varit härliga veckor bara synd att de går så fort.
    Ha det så bra allihopa.
    Hälsningar från oss i Tidaholm

    SvaraRadera
  2. Hejsan! Vi har en av Zorros systrar och tycker att det vore väldigt roligt att hålla lite kontakt med syskonen emellanåt. Är det okej om jag länkar till din blogg ifrån min?
    Hoppas att det går bra med Zorro - vår Millan är en riktig goding!
    Kram från Tidaholm

    SvaraRadera
  3. Tack! Då finns det en länk till dig från min blogg nu också! =)
    Här är det också längesedan det blev olyckor nu, och hon sover hela nätterna. Man kan säga att hon är antingen on eller off, hihi!
    Ha det gott!

    SvaraRadera